Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g28g125kcal2.1g18.9g4.4g1g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 9g66kcal0.1g0g7.4g0g
Taloussuklaa, Fazer19g95kcal0.7g10.4g5.5g1g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g37g100kcal3g4.4g7.4g0g
Flora Vanilla 12%46g88kcal2.1g7.4g5.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia4.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.2kcal1.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1053kcal18.6g105.8g60.4g4g
Valittu annoskoko156g527kcal9.3g52.9g30.2g2g
Annoskoko puolitettuna78g263kcal4.7g26.5g15.1g1g
Arvot/100g100g337kcal6g33.9g19.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234980