Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 51g32kcal1.5g2.4g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g7.6g30kcal2.2g0.1g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Makaroni (myllynparas raaka)51g177kcal6.5g35.3g1g1.6g
Paistijauheliha 10%36g60kcal7.1g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g633kcal36.4g76g20.2g3.4g
Valittu annoskoko156g317kcal18.2g38g10.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g158kcal9.1g19g5.1g0.9g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.3g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103