Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g38g195kcal11.4g5.7g15.5g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 76g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g10g17kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g12g43kcal1.7g6.9g0.8g1.4g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala20g64kcal3g11.8g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g640kcal32.2g51.4g33.6g13.8g
Valittu annoskoko156g320kcal16.1g25.7g16.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna78g160kcal8.1g12.9g8.4g3.5g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722