Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g11g66kcal2.5g2.2g5.7g0g
Voi 60% rasvaa 7.9g43kcal0.1g0g4.8g0g
Liivatelehti, gelatiini45g158kcal38.6g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g1.7g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa11g63kcal0.9g4.2g4.7g1.4g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g11g58kcal1g3.3g4.5g0.7g
Philadelphia tuorejuusto 200g23g58kcal1.3g0.7g5.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka11g42kcal0.1g10.4g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl34g122kcal0.7g0.9g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1217kcal90.4g43.4g76g4.2g
Valittu annoskoko156g609kcal45.2g21.7g38g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g304kcal22.6g10.9g19g1.1g
Arvot/100g100g389kcal28.9g13.9g24.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190