Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g98g20kcal0.6g3.7g0.3g5.9g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g39g132kcal4.9g26.3g0.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g363kcal11.6g62g7.6g17g
Valittu annoskoko156g182kcal5.8g31g3.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna78g91kcal2.9g15.5g1.9g4.3g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.8g2.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828