Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)21g116kcal0.2g0.2g12.7g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl8.2g11kcal1.1g0g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g112kcal3.9g22.8g0.7g1g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio28g93kcal2g3.7g7.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g21g59kcal0.5g0.7g5.9g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl25g32kcal3.2g0.1g2g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g10kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1014kcal21.8g95.6g59.2g2g
Valittu annoskoko156g507kcal10.9g47.8g29.6g1g
Annoskoko puolitettuna78g254kcal5.5g23.9g14.8g0.5g
Arvot/100g100g325kcal7g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259