Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]30g37kcal3.7g0.6g2.1g0g
Pesto (Pirkka)4.1g24kcal0.2g0.2g2.5g0.2g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g49g111kcal3.8g20.7g1.3g5.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 20g56kcal0.4g0.6g5.7g0g
Mozzarella, Euroshopper20g51kcal3.7g0.3g3.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen33g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g568kcal24g47.2g31.2g12.8g
Valittu annoskoko156g284kcal12g23.6g15.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna78g142kcal6g11.8g7.8g3.2g
Arvot/100g100g182kcal7.7g15.1g10g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983