Aurajuusto-mozzarella tonnikala pannari

Aurajuusto-tonnikalapannari (4 annosta)
7-8 kananmunaa
1 dl leseitä/siemeniä (mitä kaapista sattuu löytymään!)
2 rkl sulatettua voita tai luraus öljyä
2 dl juustoraastetta
2 prk tonnikalaa paloina (öljyssä tai vedessä)
50g aurajuustoa muruina
50g mozzarella siivuja
1 dl paistettuja vihanneksia (munakoiso, kesäkurpitsa, pun. paprika)
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto ja mozzarella.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele toiselle puolelle päälle aurajuustomurut ja toiselle puolikkaalle aurajuusto (meillä toinen ei tykkää aurasta, siksi näin).

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa/lasagnevuossa.´

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Niina72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Lesehiutaleet Pirkka (50g)5.2g17kcal0.5g3.5g0.1g0.5g
Gruyere juusto, annos 50g13g54kcal3.9g0.1g4.2g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki26g23kcal3.9g0.7g0.5g0g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)47g52kcal10.8g0g0.5g0g
Aurajuusto, pehmeä (Valio), annos 125g6.5g18kcal1g0g1.4g0g
Mozzarella juusto6.5g17kcal1.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g509kcal55.6g9g26.6g1g
Valittu annoskoko156g254kcal27.8g4.5g13.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g127kcal13.9g2.3g6.7g0.3g
Arvot/100g100g163kcal17.8g2.9g8.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241355