Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 62g17kcal0.7g2.7g0.1g1.3g
Sianliha keskiarvo 47g102kcal8.5g0g7.6g0g
Sipuli 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 23g91kcal0.5g0.5g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g468kcal20g8.8g38.8g4g
Valittu annoskoko156g234kcal10g4.4g19.4g2g
Annoskoko puolitettuna78g117kcal5g2.2g9.7g1g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824