Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)59g21kcal1.4g4g0g1.8g
Minimaissi, Eldorado18g4.5kcal0.3g0.5g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)36g9kcal0.4g2g0g0.5g
Kidneypapu, suolaliemessä20g23kcal1.6g3.7g0.1g1.6g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g11g31kcal3.2g0.3g1.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5.5g12kcal0.3g1g0.8g0.3g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl2.3g10kcal1g0.5g0.4g0.3g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g3.6g7.3kcal0.1g0g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g234kcal16.6g24g8g9.2g
Valittu annoskoko156g117kcal8.3g12g4g4.6g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal4.2g6g2g2.3g
Arvot/100g100g75kcal5.3g7.7g2.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242482