Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 30g10kcal1.4g0.6g0.1g0.7g
Kukkakaali 34g8.1kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Oivariini, 752.4g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt17g7.8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.1g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g15g44kcal3.9g0.3g3.1g0g
Kesäkurpitsa17g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti8.5g24kcal4.2g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g258kcal23.2g15g12.2g3.4g
Valittu annoskoko156g129kcal11.6g7.5g6.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal5.8g3.8g3.1g0.9g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243096