Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g22g79kcal3.2g12.9g1.5g2.1g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g13g45kcal2.3g5.4g1.1g2.3g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g63g106kcal1.3g1g10.8g0.4g
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g691kcal14g80.8g32.2g12g
Valittu annoskoko156g346kcal7g40.4g16.1g6g
Annoskoko puolitettuna78g173kcal3.5g20.2g8.1g3g
Arvot/100g100g221kcal4.5g25.8g10.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243669