Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 76g27kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g54g60kcal12.5g0g1.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g38kcal2.6g0g3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g352kcal37.6g3.6g19.6g3.8g
Valittu annoskoko156g176kcal18.8g1.8g9.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal9.4g0.9g4.9g1g
Arvot/100g100g112kcal12g1.2g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672