Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 41g91kcal7.2g0g7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.4g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g4.7g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa18g53kcal4.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g401kcal25g8.2g29.8g2.6g
Valittu annoskoko156g200kcal12.5g4.1g14.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g100kcal6.3g2.1g7.5g0.7g
Arvot/100g100g128kcal8g2.6g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243715