Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g49g59kcal8.9g0.8g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 33g8.8kcal1.1g1g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g22g75kcal5.5g0g5.7g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g2.7g9kcal0.4g0g0.8g0g
Lohkoperunat, Rainbow44g57kcal0.9g9.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g481kcal34g25.8g26.2g0.2g
Valittu annoskoko156g241kcal17g12.9g13.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal8.5g6.5g6.6g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.3g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244054