Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 2.7g10kcal0.5g1.2g0.2g0.5g
Hiiva, 50g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ruispuurohiutale2.7g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai8.6g30kcal1g6.1g0.2g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 32g73kcal6.1g0g5.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.1g1.1kcal0g0.3g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto11g35kcal2.9g0g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g340kcal22.4g21.6g18g3.2g
Valittu annoskoko156g170kcal11.2g10.8g9g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g85kcal5.6g5.4g4.5g0.8g
Arvot/100g100g109kcal7.2g6.9g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670