Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali62g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön1.5g10kcal0g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g2.2g18kcal0g0g2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.4g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g243kcal18.8g6.2g13.8g3g
Valittu annoskoko156g122kcal9.4g3.1g6.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal4.7g1.6g3.5g0.8g
Arvot/100g100g78kcal6g2g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737