Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 32g116kcal2.6g25.3g0.2g0.5g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen32g42kcal5.5g0.6g2.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6kcal0.1g1.3g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g337kcal16.4g54.4g6.6g2g
Valittu annoskoko156g169kcal8.2g27.2g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal4.1g13.6g1.7g0.5g
Arvot/100g100g108kcal5.2g17.4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245081