Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali87g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g131kcal3.2g15g6.4g6.6g
Valittu annoskoko156g66kcal1.6g7.5g3.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal0.8g3.8g1.6g1.7g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118