Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Pekoni, paistettu 13g66kcal2.1g0g6.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g38g41kcal0.9g1.2g3.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g20g51kcal5.3g0g3.3g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g547kcal36g4.8g42.8g2.4g
Valittu annoskoko156g274kcal18g2.4g21.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g137kcal9g1.2g10.7g0.6g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390