Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 57g81kcal7.1g0.2g5.8g0g
Sokeri 22g90kcal0g22g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g52g130kcal0g32.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g775kcal19.4g144.2g12.2g1.8g
Valittu annoskoko156g387kcal9.7g72.1g6.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g194kcal4.9g36.1g3.1g0.5g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513