Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g184kcal0.3g0.1g20.6g0g
Sokeri 25g100kcal0g24.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g33g112kcal2.9g23.4g0.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g12g70kcal2.8g0.8g6.3g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)29g40kcal2.2g1.5g2.9g0g
Appelsiinimehu, 2 dl6.5g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1092kcal22.6g104g65.2g0g
Valittu annoskoko156g546kcal11.3g52g32.6g0g
Annoskoko puolitettuna78g273kcal5.7g26g16.3g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576