Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka30g37kcal0.9g7.8g0.2g1g
Papu iso valkoinen, keitetty24g70kcal5.3g10.9g0.4g0g
Ohrasuurimo 27g86kcal2.2g16.9g0.5g2g
Soijarouhe, tumma, 30g32g102kcal15.8g9.5g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g4.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.4g6kcal0.2g1.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g673kcal49.6g96.8g8.6g10.8g
Valittu annoskoko156g336kcal24.8g48.4g4.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna78g168kcal12.4g24.2g2.2g2.7g
Arvot/100g100g215kcal15.9g31g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794