Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g23g9kcal0.2g1.6g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)11g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g77kcal1.8g11g2.8g1.2g
Valittu annoskoko156g39kcal0.9g5.5g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g19kcal0.5g2.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921