Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 29g7.6kcal0.5g0.7g0.1g0.9g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g24g59kcal4.5g0g5.2g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g29g32kcal0.7g0.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g216kcal11.4g3.4g18.4g1.8g
Valittu annoskoko156g108kcal5.7g1.7g9.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g54kcal2.9g0.9g4.6g0.5g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891