Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g141kcal4.2g28.8g0.5g1.4g
Sokeri 36g145kcal0g35.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Neilikka, annos 4g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 21g8.2kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g804kcal11.8g141.4g19.2g3.8g
Valittu annoskoko156g402kcal5.9g70.7g9.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g201kcal3g35.4g4.8g1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.3g6.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154