Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.8g0.3g0.9g
Sokeri 18g71kcal0g17.6g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g83g32kcal2.7g2.6g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g10g70kcal0.1g0.1g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g592kcal15.2g81.2g22g1.8g
Valittu annoskoko156g296kcal7.6g40.6g11g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g148kcal3.8g20.3g5.5g0.5g
Arvot/100g100g190kcal4.9g26g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655