Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g0.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g16g9kcal0.1g0.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss16g19kcal0.5g4g0.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g14g3.9kcal0.2g0.7g0.1g0.4g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g23g28kcal4.2g0.4g1g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g8.5g6kcal0.2g0.8g0.3g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g156kcal10.6g13.6g6.6g0.8g
Valittu annoskoko156g78kcal5.3g6.8g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal2.7g3.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g50kcal3.4g4.4g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674