Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)73g92kcal8g0.2g6.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki29g23kcal3.8g0.6g0.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g15g52kcal4.1g0.3g3.9g0g
Kebabliha 29g63kcal7.2g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g533kcal46.6g2.8g37.4g0g
Valittu annoskoko156g267kcal23.3g1.4g18.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g133kcal11.7g0.7g9.4g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159