Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g85g93kcal6.8g16.9g0g4.2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 60g23kcal0.6g4.2g0.1g1.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 4.5g16kcal0.1g3.6g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g385kcal15g49.8g13.6g11.8g
Valittu annoskoko156g193kcal7.5g24.9g6.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal3.8g12.5g3.4g3g
Arvot/100g100g123kcal4.8g15.9g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390