Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki90g81kcal13.5g2.2g1.8g0g
Kauralese 8.1g29kcal1.5g3.7g0.6g1.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.5g27kcal1.1g0.3g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu54g68kcal5.9g0.2g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g409kcal44g12.8g19.2g2.8g
Valittu annoskoko156g205kcal22g6.4g9.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g102kcal11g3.2g4.8g0.7g
Arvot/100g100g131kcal14.1g4.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396