Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 12g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g64kcal7.4g0g3.9g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.8kcal0.1g0g0.2g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g42g21kcal0.6g3g0.5g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g22g5.8kcal0.3g0.9g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g226kcal17.6g11.6g11g1.8g
Valittu annoskoko156g113kcal8.8g5.8g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal4.4g2.9g2.8g0.5g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484