Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 33g103kcal2.7g19g1g3.3g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g15g25kcal3.5g0g1.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 15g35kcal2.5g0.1g2.8g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g22g70kcal5.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g689kcal44.2g38.2g37.8g6.6g
Valittu annoskoko156g345kcal22.1g19.1g18.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g172kcal11.1g9.6g9.5g1.7g
Arvot/100g100g221kcal14.1g12.2g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253568