Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 36g147kcal0g36.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu39g49kcal4.2g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g79kcal2.4g16.2g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Maitosuklaa 28g153kcal2.9g14.2g9.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 28g202kcal0.2g0.1g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1267kcal19.8g134.4g72.2g2.2g
Valittu annoskoko156g634kcal9.9g67.2g36.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g317kcal5g33.6g18.1g0.6g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772