Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio42g17kcal1.6g2.7g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)26g143kcal0.3g0.3g15.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g768kcal21.6g84.2g37g4g
Valittu annoskoko156g384kcal10.8g42.1g18.5g2g
Annoskoko puolitettuna78g192kcal5.4g21.1g9.3g1g
Arvot/100g100g246kcal6.9g27g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318