Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g18g42kcal3.4g2.2g2g2.5g
Lihaliemi laimennettu 9g1.7kcal0g0.3g0.1g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour23g68kcal0.8g1g6.8g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit23g29kcal0.7g0.5g2.9g0g
Kinkkusuikale, Portti27g34kcal4.6g0.1g1.9g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki14g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Liivate 1.1g3.8kcal0.9g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl30g101kcal0.6g0.9g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g577kcal22.4g14g48.4g6g
Valittu annoskoko156g289kcal11.2g7g24.2g3g
Annoskoko puolitettuna78g144kcal5.6g3.5g12.1g1.5g
Arvot/100g100g185kcal7.2g4.5g15.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370