Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.7g0.3g0.8g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kaurahiutale 7.9g30kcal1.2g4.5g0.6g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light15g36kcal4g0.4g2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Basilika, kuivattu 5.9g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Ruokaöljy keskiarvo 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g557kcal22.2g53g26.8g9.6g
Valittu annoskoko156g279kcal11.1g26.5g13.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna78g139kcal5.6g13.3g6.7g2.4g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722