Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 19g27kcal3.6g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Punajuuri 27g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Valkokaali keräkaali 18g5.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Juuriselleri 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Porkkana 6g2kcal0g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g108kcal8.8g7.8g3.4g3.4g
Valittu annoskoko156g54kcal4.4g3.9g1.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g27kcal2.2g2g0.9g0.9g
Arvot/100g100g34kcal2.8g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578