Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 27g7.9kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g40g69kcal7.7g0g4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g34g40kcal1.1g1.2g3.4g0g
Kantarelli 14g2.4kcal0.2g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g258kcal19.2g8g15.4g2.2g
Valittu annoskoko156g129kcal9.6g4g7.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal4.8g2g3.9g0.6g
Arvot/100g100g83kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993