Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Lanttu 15g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 4.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton17g38kcal1.9g0.4g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g129kcal5.4g9.8g6.8g2g
Valittu annoskoko156g64kcal2.7g4.9g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal1.4g2.5g1.7g0.5g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256320