Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g80g136kcal15.2g0g8g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g25g35kcal0.8g0.5g3.3g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g7.2g18kcal1.2g0.1g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g437kcal38.8g5.6g28g1.2g
Valittu annoskoko156g218kcal19.4g2.8g14g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g109kcal9.7g1.4g7g0.3g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339