Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 43g62kcal5.4g0.1g4.4g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g53g34kcal6.3g2.2g0.2g0g
Soijajauho rasvainen 9g43kcal3.2g2.2g2.2g1.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5.3g17kcal1.5g0.4g1.1g1.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)5.3g13kcal0.9g1.8g0.3g1.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.3g35kcal1.4g0.4g3g0.6g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.6g47kcal0.1g0.1g5.3g0g
Oltermanni, perinteinen26g95kcal6.6g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g702kcal51g16.4g48.2g9.8g
Valittu annoskoko156g351kcal25.5g8.2g24.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna78g176kcal12.8g4.1g12.1g2.5g
Arvot/100g100g224kcal16.3g5.2g15.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603