Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g103g362kcal12.4g67.2g2.3g9.3g
Oliiviöljy 17g152kcal0g0g17.2g0g
Valkosipuli 6.9g7.5kcal0.5g1.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 29g6.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1056kcal26g137.6g39g18.8g
Valittu annoskoko156g528kcal13g68.8g19.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna78g264kcal6.5g34.4g9.8g4.7g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761