Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 62g28kcal0.3g5.1g0.1g2.5g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g18g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 49g136kcal1g1.5g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g416kcal9.8g14.8g33.4g5g
Valittu annoskoko156g208kcal4.9g7.4g16.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g104kcal2.5g3.7g8.4g1.3g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957