Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 23g168kcal0.3g0.1g18.8g0g
Kananmuna kuoreton 26g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Hermesetas -neste2.3g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 35g136kcal15.7g9.9g2.5g5g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g12g67kcal2.5g2.3g5.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,358g38kcal6.4g2.4g0.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.2g0.1kcal0g0g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g889kcal56.2g29.6g60g12g
Valittu annoskoko156g445kcal28.1g14.8g30g6g
Annoskoko puolitettuna78g222kcal14.1g7.4g15g3g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667