Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton32g69kcal3.5g0.8g6g0g
Porkkanaraaste 200g23g6.1kcal0.1g1.2g0g0.6g
Rypsiöljy rainbow1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g101g114kcal2.3g25.2g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g398kcal11.8g54.4g15g3g
Valittu annoskoko156g199kcal5.9g27.2g7.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g100kcal3g13.6g3.8g0.8g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711