Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha34g56kcal6.5g0g3.4g0g
Kaali, valkokaali43g9kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.4kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g3.8g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Hunaja 1.3g4.2kcal0g1g0g0g
Hunaja 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g199kcal15.6g10.8g10g3.2g
Valittu annoskoko156g99kcal7.8g5.4g5g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal3.9g2.7g2.5g0.8g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821