Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman63g107kcal7.6g0g6.3g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)32g38kcal0.9g1.3g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g7.9g29kcal1.1g5.7g0.2g0.3g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g24g20kcal0.7g1.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g439kcal25g16.4g25.8g0.6g
Valittu annoskoko156g219kcal12.5g8.2g12.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal6.3g4.1g6.5g0.2g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632