Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss63g17kcal0.5g3.2g0.3g1.8g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g32g24kcal0.6g5g0.1g0.3g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g20g32kcal3.2g0.2g1.8g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g155kcal8.8g17.2g5g4.4g
Valittu annoskoko156g78kcal4.4g8.6g2.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal2.2g4.3g1.3g1.1g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.5g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822