Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g299kcal12g3.3g26.9g0g
Voi 13g90kcal0.1g0g10.1g0g
Liivatelehti, gelatiini37g130kcal32g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g25g85kcal0.7g0.7g8.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g25g64kcal1.5g0.8g6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1348kcal92.6g12.2g103.4g0g
Valittu annoskoko156g674kcal46.3g6.1g51.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g337kcal23.2g3.1g25.9g0g
Arvot/100g100g431kcal29.6g3.9g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678